Brands

Marques

 • Carns Monsó

  Carns Monsó

  Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó, som especialistes en productes derivats del porc de la manera més tradicional, emprant receptes heretades dels padrins. Les carns que s’utilitzen són de primera qualitat i provenen d’explotacions porcines pròpies.

  La seva especialitat és la botifarra fresca i la secallona, així com l’elaboració d’embotits típics. També ven carns fresques de corder de la comarca, de vedella, d’aviram i de conill.

 • Carrella

  Carrella

  Hem aprofitat que tenim una producció familiar d'ametlles plenes de treball, il·lusió i compromís per iniciar el projecte en la transformació de l'ametlla.

 • Casa Fonso

  Casa Fonso

  Botiga de queviures ubicada al centre de la vall, al nucli de la Torre de Capdella on podreu comprar gran diversitat de productes: D’elaboració artesana: mel, paté, xolís, secallona, botifarra, catalana, bull d’ou, foie-gras, formatge de tupí i d’ovella i cabra etc. Carns: corder o xai pallarès, porc (llonganissa, llom, costella, etc.), i vedella Pastisseria: pa de pagès, coques de recapte, coca d’ou i de sucre, croissants, panadons, magdalenes artesanes, etc. Productes diversos: begudes, neteja, obsequis de record de la Vall Fosca, etc. Ens podreu trobar al costat de l’Ajuntament del municipi de la Torre de Capdella.

 • Celler Garcia Muret

  Celler Garcia Muret

  El celler MAS GARCIA MURET, està situat en la finca familiar del Dr. José Luis García Ubis, el seu creador, en el terme de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, en ple cor del Pallars Jussà, un entorn únic en el nostre país.

 • Celler Miquel Roca

  Celler Miquel Roca

  El Celler Miquel Roca és un petit celler familiar que està envoltat per un entorn privilegiat. Està situat al poble de Sant Cristòfol de la Vall, a la Vall de Barcedana, i a quinze minuts de l'embassament de Terradets. Aquesta vall es troba a la falda del Montsec, concretament a la vessant nord del Montsec de Rúbies, a la comarca del Pallars Jussà (Lleida).

 • El Rosal

  El Rosal

  El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la seva fórmula, guardada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

  Lluís Serra, fill del fundador, continua la tasca fins que es jubila l’any 2001. És quan decideix trucar a les portes de l’Associació Alba i els proposa continuar amb el negoci. L’entitat inicia un procés d’aprenentatge per a conèixer el procés d’elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d‘un nou obrador amb valor social.

 • El Vinyer

  El Vinyer

  És a Fígols on hi ha plantades les vinyes d’El Vinyer, recuperades per la família Carmona Bardella l’any 2002

 • La Masovera Cervesers

  La Masovera Cervesers

  “LA MASOVERA” és una empresa familiar i de tradició pagesa de la conca de Tremp. De l'ació a la cervesa, i després de moltes proves a la cuina de casa, en neix la nostra empresa.

  Som petits productors de cervesa artesana que cada dia fem proves per elaborar noves cerveses, pero la persistència i l'objectiu de fer una bona cervesa ens porta a ser molt exigents amb el nostre producte.

  Actualment treballem amb altres productors de la zona. El llúpol de les nostres cerveses és de la Catalana de Llúpol i el blat és de Casa Masover dels Masos de Llimiana.

 • Olave Vermouth

  Olave Vermouth

  Olave vermut s'elabora al celler Celler Sort de l'Castell, situat al Morell, província de Tarragona, on els elaborats de vermut són ja centenaris i molt admirats. Olave neix durant l'any 2014, amb el propòsit de modernitzar i popularitzar un nou paladar de vermut, molt atractiu i lleuger a l'degustar.

  Destaquen ràpidament les seves aromes i notes de botànics, que el doten d'una especial personalitat i caràcter. Per a la seva elaboració hem volgut mantenir un procés clàssic, per no perdre mai de vista la importància de la tradició, on el vermut manté tota la seva essència. L'elaboració base es realitza mitjançant la maceració d'un vi blanc de la varietat Macabeu, alcohol vínic i entre 60/80 herbes aromàtiques i espècies. Creiem que la clau per seduir amb aquesta beguda resideix sempre en el perfecte equilibri entre sabors i essències.

  L'harmonia en el conjunt, permet que Olave resulti molt adequat per acompanyar amb aperitius, mariscs o formatges. També en cocteleria es combina molt bé amb altres licors, de manera que s'obre un ampli ventall de possibilitats per a degustar i gaudir-lo. Que ningú et digui que ja ho ha provat tot, sempre hi ha nous horitzons.a