Brands

Marques

  • Carns Monsó

    Carns Monsó

    Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó des de 1910, som especialistes en productes derivats del porc de la manera més tradicional, emprant receptes heretades dels padrins. Les carns que s’utilitzen són de primera qualitat i provenen d’explotacions porcines pròpies.

    La seva especialitat és la botifarra fresca i la secallona, així com l’elaboració d’embotits típics. També ven carns fresques de corder de la comarca, de vedella, d’aviram i de conill.

  • Carrella

    Carrella

    Som el Carlos i la Cristina i estem encantats d'explicar-vos el nostre nou projecte.


    Som dos joves que volem ser productors d'ametlles i altres productes artesans.


    Hem aprofitat que tenim una producció familiar d'ametlles plenes de treball, il·lusió i compromís per iniciar el projecte en la transformació de l'ametlla.


    Hem escollit unes varietats per nosaltres, que intenten acostar les nostres ametlles a les persones que les compren o les que adopten el seu propi arbre, fent-les arribar com una experiència pròpia i personal, on puguin sentir la seva olor i el seu sabor, traslladant els seus sentits al nostre camp.

    Hem ampliat el nostre projecte inicial agafant una fabrica de galetes a la localitat de Tremp i continuem produint les seves tradicionals pastes artesanes. 


    Desitgem que el nostre projecte, les nostres Ametlles i galetes 
    us agradin com a nosaltres.

  • Casa Fonso

    Casa Fonso

    Botiga de queviures ubicada al centre de la vall, al nucli de la Torre de Capdella on podreu comprar gran diversitat de productes:

    D’elaboració artesana: mel, paté, xolís, secallona, botifarra, catalana, bull d’ou, foie-gras, formatge de tupí i d’ovella i cabra etc.

    Carns: corder o xai pallarès, porc (llonganissa, llom, costella, etc.), i vedella

    Pastisseria: pa de pagès, coques de recapte, coca d’ou i de sucre, croissants, panadons, magdalenes artesanes, etc.

    Productes diversos: begudes, neteja, obsequis de record de la Vall Fosca, etc.

    Ens podreu trobar al costat de l’Ajuntament del municipi de la Torre de Capdella.

  • Celler Garcia Muret

    Celler Garcia Muret

    El celler MAS GARCIA MURET, està situat en la finca familiar del Dr. José Luis García Ubis, el seu creador, en el terme de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, en ple cor del Pallars Jussà, un entorn únic en el nostre país.

    Com gran Riojà que és i coneixedor dels excel·lents raïms propis que produeixen les seves 30 ha de vinya de l'entorn del celler, dirigeix la elaboració i comercialització de grans vins de qualitat.

    El raïm, en el seu punt òptim de maduració, és recollit en petites caixes arribant íntegra i ràpidament al celler per a ser processat amb la millor tecnologia. Perfecta unió entre modernitat i tradició, ja que la finca data els seus orígens en 1756.

    Què ens fa diferents?

    Qualitat: Garantitzem un producte d'alta qualitat. Treballant el raïm i el vi amb la màxima cura i delicadesa. Des de la elecció de la varietat del cep del raïm fins a la entrega del vi al consumidor final.

    Sostenibilitat: La nostra matèria prima ve de la terra i per aquest motiu el cuidem i tractem amb el respecte que es mereix. Totes les nostres instal·lacions i maquinària són completament sostenibles e integrades a l'entorn.

     

    Les nostres varietats són:

    Negres: Ull de llebre (Tempranillo), Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot Noir.

    Blanques: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moscatell, Garnatxa Blanca, Albarinyo.

  • Celler Miquel Roca

    Celler Miquel Roca

    El Celler Miquel Roca és un petit celler familiar envoltat per un entorn privilegiat. Està situat al poble de Sant Cristòfol de la Vall, a la Vall de Barcedana, i a quinze minuts de l'embassament de Terradets. Aquesta vall es troba a la falda del Montsec, concretament a la vessant nord del Montsec de Rúbies, a la comarca del Pallars Jussà.

    Després de diverses generacions elaborant vi pel propi consum, Miquel Roca va decidir construir el celler a principis dels anys noranta per dedicar-s’hi de forma professional amb la venda de vi a granel principalment. L’any 2015, després de formar-se en viticultura i enologia, la seva filla Sílvia Roca va agafar les regnes del negoci.

  • El Rosal

    El Rosal

    El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la seva fórmula, guardada gelosament, el seu procés i els seus ingredients de qualitat.

    Lluís Serra, fill del fundador, continua la tasca fins que es jubila l’any 2001. És quan decideix trucar a les portes de l’Associació Alba i els proposa continuar amb el negoci. L’entitat inicia un procés d’aprenentatge per a conèixer el procés d’elaboració artesà fent servir la mateixa fórmula centenària i rellança la marca i el producte des d‘un nou obrador amb valor social.

    El Rosal som una marca de galetes centenària, amb valor social, fetes a mà i elaborades amb productes de qualitat i proximitat.

    El nostre obrador és un projecte d'economia social i d'inserció sociolaboral per a persones amb risc d'exclusió de l'Associació Alba, entitat de la qual formem part i que treballa per al benestar de les persones amb diversitat funcional i risc d'exclusió. La diversitat ens enriqueix i ens dona una capacitat d'innovació original i diferent. El nostre producte estrella són els Arrugats, unes galetes imperfectes boníssimes que ens expliquen com d'una imperfecció pot sorgir un gran èxit.

  • El Vinyer

    El Vinyer

    Els pares de l’Eva, enòloga i impulsora d’El Vinyer, van decidir als voltants del 2002 recuperar una zona amb una llarga tradició vitícola. Amb la finalitat de vendre raïm, la Nati i el Josep, van plantar 10 ha de vinya al Pallars, en una zona coneguda com els vinyers de Fígols, on abans els veïns d’aquesta població havien cultivat la vinya.

    El Vinyer és com la família sempre havia anomenat aquesta finca, malgrat que el cultiu de vinya hi va desaparèixer durant molt de temps. Així que El Vinyer era el nom idoni per a aquest celler.

    Després d’uns anys formant-se i treballant fora del Pallars, finalment, l’Eva decidí tornar a la seva terra natal i aleshores va iniciar el seu propi projecte com sempre havia volgut. Aprofitant part de la collita de la vinya familiar, durant la verema del 2014 va ser quan El Vinyer entrà en producció. Va ser el 2015 quan es van embotellar i comercialitzar els primers vins dins la DO Costers de Segre.

    Els vins d’El Vinyer intenten transmetre paral·lelament la cultura i l’entorn Pallaresos, així, des de la geologia fins a la parla els donen nom. Frescos i aromàtics són un clar reflex del terreny i el clima de la Conca de Tremp.

  • La Masovera Cervesers

    La Masovera Cervesers

    “LA MASOVERA” és una empresa familiar i de tradició pagesa de la conca de Tremp. De l'ació a la cervesa, i després de moltes proves a la cuina de casa, en neix la nostra empresa.

    Som petits productors de cervesa artesana que cada dia fem proves per elaborar noves cerveses, pero la persistència i l'objectiu de fer una bona cervesa ens porta a ser molt exigents amb el nostre producte.

    Actualment treballem amb altres productors de la zona. El llúpol de les nostres cerveses és de la Catalana de Llúpol i el blat és de Casa Masover dels Masos de Llimiana.

  • Olave Vermouth

    Olave Vermouth

    Olave vermut s'elabora al celler Celler Sort de l'Castell, situat al Morell, província de Tarragona, on els elaborats de vermut són ja centenaris i molt admirats. Olave neix durant l'any 2014, amb el propòsit de modernitzar i popularitzar un nou paladar de vermut, molt atractiu i lleuger a l'degustar.

    Destaquen ràpidament les seves aromes i notes de botànics, que el doten d'una especial personalitat i caràcter. Per a la seva elaboració hem volgut mantenir un procés clàssic, per no perdre mai de vista la importància de la tradició, on el vermut manté tota la seva essència. L'elaboració base es realitza mitjançant la maceració d'un vi blanc de la varietat Macabeu, alcohol vínic i entre 60/80 herbes aromàtiques i espècies. Creiem que la clau per seduir amb aquesta beguda resideix sempre en el perfecte equilibri entre sabors i essències.

    L'harmonia en el conjunt, permet que Olave resulti molt adequat per acompanyar amb aperitius, mariscs o formatges. També en cocteleria es combina molt bé amb altres licors, de manera que s'obre un ampli ventall de possibilitats per a degustar i gaudir-lo. Que ningú et digui que ja ho ha provat tot, sempre hi ha nous horitzons.a