Olave vermut s'elabora al celler Celler Sort de l'Castell, situat al Morell, província de Tarragona

Llista de productes per marca Olave Vermouth

Olave vermut s'elabora al celler Celler Sort de l'Castell, situat al Morell, província de Tarragona, on els elaborats de vermut són ja centenaris i molt admirats. Olave neix durant l'any 2014, amb el propòsit de modernitzar i popularitzar un nou paladar de vermut, molt atractiu i lleuger a l'degustar.

Destaquen ràpidament les seves aromes i notes de botànics, que el doten d'una especial personalitat i caràcter. Per a la seva elaboració hem volgut mantenir un procés clàssic, per no perdre mai de vista la importància de la tradició, on el vermut manté tota la seva essència. L'elaboració base es realitza mitjançant la maceració d'un vi blanc de la varietat Macabeu, alcohol vínic i entre 60/80 herbes aromàtiques i espècies. Creiem que la clau per seduir amb aquesta beguda resideix sempre en el perfecte equilibri entre sabors i essències.

L'harmonia en el conjunt, permet que Olave resulti molt adequat per acompanyar amb aperitius, mariscs o formatges. També en cocteleria es combina molt bé amb altres licors, de manera que s'obre un ampli ventall de possibilitats per a degustar i gaudir-lo. Que ningú et digui que ja ho ha provat tot, sempre hi ha nous horitzons.a

Filtres actius