Condicions d'ús i compra electrònica

CONDICIONS D'ÚS I COMPRA ELECTRÒNICA

1- Transport

LAMASOVERA.cat és l'encarregada de gestionar l'enviament de les comandes per als USUARIS. Per a assegurar que es transporten en les millors condicions possibles.

El cost de l'enviament l'abona l'USUARI durant el pagament de la comanda i varia en funció de la zona d'entrega.

LAMASOVERA.cat es compromet a adoptar totes aquelles mesures posibles per a complir amb el període d'entrega ja que necessita un mínim de 48/72 hores per a preparar la comanda i fer-la arribar al client.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a info@lamasovera.cat

2- Devolucions

D'acord amb la Llei d'Ordenació del Comerç Minorista així com tot allò regulat per la normativa comunitaria (Directiva 97/7/CE), l'USUARI disposa de 7 dies des de la recepció per a desistir voluntariament de la seva compra. Realitzant-se la devolució en el termini establert, s'haurà de retornar la compra amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original, amb el seu precinte original sense trencar, amb tots els seus accesoris i en perfecte estat. No s'acceptaran devolucions de productes que no tornin amb el seu embalatge original, llevat d'aquells que siguin defectuosos. LAMASOVERA.cat abonarà l'import de la comanda una vegada hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors. En el cas de les devolucions comercials l'USUARI haurà de córrer amb les despeses del transport. Per a solicitar una devolució l'USUARI haurà de comunicar-ho via correu electrònic a info@lamasovera.cat. En el cas de que en el moment de l'entrega el producte sigui defectuós, la LAMASOVERA.cat s'encarregarà de substituir-lo per un nou sense cap cost extra per al client en funció del tipus de defecte. En el cas en què el defecte provingui d'una incidència en el transport, ho haurà de comunicar en un termini de 24 hores des de la recepció al correu electrònic info@lamasovera.cat.

 2.1 Devolucions d'ofertes promocionals

Devolucions de productes comprats sota codis promocionals es fonamentaran en els termes del preu promocional. Els drets legals no es veuran afectats. 

3- Condicions especials

Recordem als nostres clients que està prohibida la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

Només podran fer una comanda de begudes alcohòliques als usuaris que siguin majors de 18 anys i tinguin l'edat mínima per consumir alcochol a Espanya o al seu país de residència. Si algun usuari vol fer una comanda de begudes alcohòliques mitjaçant lamasovera.cat, aquest haurà de tenir l'edat mínima legal requerida per consum d'alcohol

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes.

A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: "Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys".