Qui som nosaltres?

Sobre nosaltres

La nostra companyia

La Masovera és la teva primera cervesa artesana.

Estiu del 2014, la meva germana tenia una botiga de cerveses artesanes a Tremp i venia cerveses artesanes de tot el món. I jo feia vi de pagès i cervesa artesana a casa, i un dia em va dir: i per què no li posem una etiqueta a la teva cervesa i la venem?. I a partir d'aquí va nèixer La Masovera.

Equip de La Masovera

La nostra família per part de pare és de Casa Masover de Llimiana, i a la nostra padrina li deien La Masovera. I d'aquí vam treure el nom de la nostra marca.

La primera cervesa que vam fer no podia ser: ni molt rossa ni molt negra, ni molt amarga ni molt suau, ni molt fluixa ni molt forta. I aquí va aparèxer la Cabalera, una cervesa que tenia totes aquestes característiques. I que a la gent li va agradar molt, tant que el primer lot que vam fer de 500 litres el vam vendre amb 20 dies!

El nom de Cabalera significa la filla petita que no té dret a l'herència en una casa pairal. A més, la nostra padrina era la petita de 7 germans, és a dir, era Cabalera. I quin millor nom que començar per aquí i fent un homenatge a ella. L'etiqueta de la Cabalera també té molt de significat, surt una dona forta, formosa, amb unes espigues d'ordi en un cistell. I de fons, la nostra massia i els nostres camps sembrats de cereals. El paper de la dona en una casa de pagès és molt important, era l'encarregada de fer-ho tot: l'hort, fer el menjar, cuidar els nens, portar la casa,.. a excepció dels treballs del camp que requerien força, tot i això si feia falta també ho feia.

I com s'ha descobert, les dones van ser les primeres en fer cervesa, i com no podia ser la nostre mestresa trempolina havia de ser una dona, La Masovera.

Perquè sense gluten? gluten free

Les nostres 4 cerveses clàssiques SÓN SENSE GLUTEN. AIxò ha sigut possible perquè el sogre del Joan Martí, en Joaquim, és celíac, i el va amenaçar amb que sinó feia cerveses sense gluten no li compraria cap. Doncs dit i fet, la primera que vam aconseguir que fos SENSE GLUTEN va ser la TRUJA FERA, i a partir d'aquí les altres 3: PUBILLA, CABALERA i COP DE FALÇ.

Ens fa molta il·lusió que TOTS pogueu degustar les nostres 4 cerveses clàssiques, per tal de que us introduïu al món de la cervesa artesana.

Volem ser la VOSTRA PRIMERA CERVESA.

El nostre equip

La Maite i el Miquel. Els casats.

El Joan Martí. Enginyer informàtic. Àlies El Xiulador de Tremp.

Tots LaMar, Nacho, Laia, Txell, Diego, Montserrat i Jaume també han posat el seu granet de sorra per ajudar-nos. I tots vosaltres per confiar en nosaltres.

Testimonis

“La cervesa que ofereixen a "les Carenes" hidrata però la Cabalera de La Masovera alimenta.”

Tremp. Carenes 2015