La Cabalera és la primera cervesa que fa La Masovera. Diu la tradició que les dones van ser les primeres a fer cervesa artesana i la nostra mestressa trempolina ha fet la primera cervesa d’estil Amber ale.
La Cabalera és una cervesa d’alta fermentació d’un color terrós (com la terra del Pallars). L’amargor i el gust de llúpol són generosos.
El sabor de caràcter marcat i amb tocs cítrics la converteix en una experiència única per a qui vulgui gaudir d’una cervesa diferent en un territori excepcional.
La Truja Fera és la primera cervesa d'edició limitada que fa La Masovera. Aquesta cervesa que ens ha elaborat la nostra mestressa és d'estil Belgian blonde. Està basada en el sentiment de les trujes que pasturen de forma salvatge i la llibertat que senten al no estar domesticades.
La Truja Fera és una cervesa d'alta fermentació d'un color daurat ens recorda els camps d'ordi a punt de ser segats de la conca de Tremp). Amb una entrada en boca suau i un regust a notes afruitades, especiades i picants que la fan una cervesa poc amarga i molt agradable de beure.
Aquesta edició limitada, fa que només uns pocs privilegiats tinguin l'oportunitat de degustar una cervesa única en terres pallareses.
La Pubilla és la primera cervesa amb blat del Pallars que fa La Masovera. Aquesta cervesa que ens ha elaborat la nostra mestressa és d'estil Weissbier.
La Pubilla és una cervesa elaborada a partir de la collita de blat de Casa Masover dels Masos de Llimiana.
Té un lleuger punt àcid, i un toc de plàtan pel llevat especial de les cerveses de blat. La seva baixa amargor, fa que sigui una cervesa poc llupolitzada, a la vista té un punt tèrbol i un final atrevit molt lleuger i refrescant.
Està basada en l'esforç del seu fill Joan, cabaler, amb una passió per la terra sense límits.
Cop de falç és una cervesa d’alta fermentació molt aromàtica d'estil India Pale Ale.
En nas hi predominen clarament les notes de fruites cítriques i àcides. I de color té un toc taronjós molt divertit. En boca, la fruita del mango hi és present i és on la seva dolçor és subtil.
Cop de falç és una cervesa molt llupolitzada en què l'amargor està molt ben equilibrada i integrada, tot i l’alta graduació alcohòlica.
Es diu Cop de falç en memòria de tots els segadors que van treballar al camp en l’època de sega amb la falç.
La 5è Aniversari és una cervesa d’edició limitada per donar-vos les gràcies a tots els que ens heu donat suport des dels nostres inicis, el 2014.
Aquesta cervesa que ens ha elaborat la nostra mestressa és d’estil Belgian tripel amb double dry hopped.
La 5è Aniversari és una cervesa d’alta fermentació d’un color daurat i amb una alta graduació alcohòlica que no s'aprecia directament.
En boca, s’hi troben notes afruitades i també subtilment el coriandre. L'amargor és molt suau, i l'aroma, molt marcada i persistent pel double dry hopped.
La Dalla és la primera cervesa amb llauna del Pallars i la primera que fa La Masovera. Aquesta cervesa que ens ha elaborat la nostra mestressa és d’estil session India Pale Ale.
La Dalla és una cervesa d’alta fermentació d’un color groguenc que ens recorda les garbes que es feien als camps de cereals.
Té una entrada en boca seca i amarga, un regust de vi jove i cítric, típic de les nostres cerveses. L’aroma és fresca i amb punts tropicals.
Està basada en l’eina agrícola que feien servir els nostres avantpassats per tallar l’herba farratgera.
La Codonyera és una cervesa macerada amb codonys. Aquesta cervesa que ens ha elaborat la nostra mestressa és d'estil Kölsch.
La Codonyera és una cervesa elaborada a partir de codonys de Cal Toner de Llimiana i dels productors de la plana de Lleida, segons l'any.
És una cervesa lleugera i refrescant. L'aroma del codonys és subtil i en boca té notes de poma i un final de amb regust de sidra. La seva amargor és mitja.
Edició especial només per la Fira del Codony de Tremp, últim dissabte del mes d'Octubre
La Safranera és una cervesa macerada amb safrà dels nostres amics de Safrà del Montsec. Aquesta cervesa que ens ha elaborat la nostra mestressa és d'estil Kölsch.
La Safranera és una cervesa elaborada a partir de safrà cultivat per Safrà del Montsec.
És una cerseva lleugera i refrescant. L'aroma i el gust del safrà es apreciable. La seva amargor és mitja. I dins de l'ampolla hi trobareu safrà.
Edició especial limitada a tirades de 120 ampolles.
LaPAGES-IA és un homenatge a la passió dels pagesos.
És més que una cervesa; és un testimoni emotiu de la dedicació i la resiliència de qui alimenta el món.
D'estil NEIPA (New England India Pale Ale) amb un aroma a llúpols frescos i fruites tropicals, reflecteix la vida rural en cada glop.
La seva textura suau i sedosa evoca la meticulositat de la seva elaboració.
Cada traguet és un record de la lluita dels treballadors agrícoles.
Aquesta cervesa, amb un nom i una imatge elaborats amb intel·ligència artificial, reforça el vincle amb el món rural i la seva lluita.
És més que una cervesa; és un testimoni emotiu de la dedicació i la resiliència de qui alimenta el món.
Edició especial limitada a tirades de 120 ampolles.
Interessat per saber més de La Masovera, ens pots enviar un correu a info@lamasovera.cat, truca's al 670537270 - 670537275. O físicament a Tremp a la Rambla Doctor Pearson 29 (LA MASOVERA), o bé, ens pots enviar un formulari de contacte:
Botiga de cervesa artesana La Masovera, Rambla Doctor Pearson 29, 25620, Tremp (Pallars Jussà).
Horari de DL-DV 18h-20:30h i DS 11h-13h i 18h-20:30h. Telèfon 670537270 (Maite)
B&B Quadrat d'Or, Carrer del Bruc, 91, 08009, Barcelona (Barcelonès)
Cara B, Torrent de les Flors, 36, 08024, Barcelona (Barcelonès)
Craft Barcelona, Carrer del Paradís, 4, 08002, Barcelona (Barcelonès)
Homo Sibaris, Plaça d'Osca ,4, 08014, Barcelona (Barcelonès)
L'Espumossa. Art & Cervesa, C/ Provença Num, 171, 08036, Barcelona (Barcelonès)
Pizzeria Mamma Italia, Comte Güell, 56, 08028, Barcelona (Barcelonès)
Hotel Terradets ***, Ctra. Balaguer - Tremp C-13, km 75, 25631, Cellers (Pallars Jussà)
Carnisseria RIu, Carrer Major, 72, 25580, Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà)
Hostal Vall d'Àneu, Carrer Major, 46, 25580, Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà)
Lo Rebost de Bonabé, Carrer dels Esports, 8, 25580, Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà)
Restaurant Sherry Burger, Carrer del Camp, 8, 25580, Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà)
Celler - Restaurant Xic's Cal Borrech, Carrer del Pou, s/n, 25655 Figuerola d'Orcau (Pallars Jussà)
Cafeteria restaurant Metropolitan, Carrer Nord, 22, 17001, Girona (Gironès)
Cerveteca A VBeure, Carrer Figuerola, 39, 17001, Girona (Gironès)
Restaurant Nabiu, Carrer Baciver, 3, 25586, Isavarre, Valls d'Àneu (Pallars Sobirà)
Restauran La Riba, Avinguda Catalunya, 7, Baixos, 25500 La Pobla de Segur (Pallars Jussà)
Centre del Montsec - Llimiana Plaça del Fossar vell, s/n, 25639 Llimiana (Pallars Jussà)
Piolet Experience, Zona del Piolet, s/n. al costat del pantà, 25693, Salàs de Pallars (Pallars Jussà)
Café Pessets, Avinguda dels Comtes de Pallars, 29, 25560, Sort (Pallars Sobirà)
Hotel Pessets ***, Carrer Diputació, 3, 25560, Sort (Pallars Sobirà)
Restaurant Casa Lola, Carrer Soldevila, 2, 25630 Talarn (Pallars Jussà)
Botiga degustació La Bodega, Carrer Tarragona, 5, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Bar Llum de nit, Carrer Aragó, 6-8, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Bar Montsec Acció (Bar - Restaurant de l'estació), Carrer Montllobar, 5, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Bar Passeig a la Rambla Doctor Pearson, 21, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Bar - Restaurant Les Vidrieres Plaça Capdevila, 25, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Cafè Espanya, Seix i Faya, 11, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Cafè Lambretto, Rambla Doctor Pearson, 30, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Hostal Buenos Aires, Av. Pirineus, 11, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Hostal La Canonja, Passeig del Vall, 5, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
Restaurant Tapes i vins, Avinguda Espanya, 22, 25620, Tremp (Pallars Jussà)
La Botiga del Pallars Anar al lloc web
O bé podeu enviar-nos un missatge a través del formulari de contacte.