Ametlles garrapinyades Rosita 250gr Carrella
Ametlles garrapinyades Rosita 250gr Carrella
search
  • Ametlles garrapinyades Rosita 250gr Carrella
  • Ametlles garrapinyades Rosita 250gr Carrella

Ametlles garrapinyades Rosita 250gr Carrella

7,50 €
Impostos inclosos

Ametlles garrapinyades Rosita 250gr

Fem les ametlles garrapinyades amb la resepta de les nostres padrines.

Les ametlles garapinyades de tota la vida, elaborades a partir d'ametlla llargueta crua recoberta de sucre caramel·litzat.Oferim bossetes d'Ametlles Garrapinyades de 250g.

La millor opció si vols comprar ametlles garapinyades online és aquesta, ja que es fan amb ametlla acabada de recollir de producció pròpia.

Aquestes ametlles garapinyades artesanals són una gragea imprescindible per Nadal, i són molt difícils de trobar de manera artesanal i de proximitat.

Tenen un color fosc característic, una textura rugosa i la seva aportació energètica és considerable.

Les ametlles garrapinyades Rosita, son ametlles recobertes de sucre més caramel·litzades donant un acabat brillant.

Quantitat

  Tenim cerveses sense gluten

Aptes per tothom

  Enviament 24h-48h

Ports gratuïts a partir de 59€

  Compra recurrent

Més sovint i més barates

  Plataforma de pagament segur

Targeta, PayPal i transferència

COMPRA AMETLLES DE PROXIMITAT AQUI

Les ametlles són un dels fruits secs més nutritius del planeta, tenen un sabor delicat i dolç, i contenen infinitat de propietats beneficioses pel nostre organisme.

Entre aquestes bondats destaca que ajuden a enfortir els ossos, el cabell, la pell i són bones pel cor.

Són riques en fibres, proteïnes, vitamines B i E, grasses saludables, ferro, calci, fòsfor… Berenar ametlles o prendre-les a mig matí poden ajudar a mantenir uns nivells saludables de colesterol; a més, contenen més fibra que qualsevol altre fruit sec.

Unes 20 ametlles ens aporten 100 calories plenes de propietats nutritives i saludables; i a causa del seu efecte saciant l’ametlla ajuda a controlar la gana.

Una investigació publicada a la revista Europen Journal of Clinical Nutrition va descobrir que els participants que van menjar un grapat d’ametlles cada dia van experimentar una reducció de la sensació de gana sense augmentar el seu pes corporal. I són aptes per a tots perquè en contenir un baix índex de glucèmia són indicades per persones amb diabetis.

La manera més comuna de gaudir de tots els beneficis de les ametlles és prendre un grapat d’ametlles crues i amb la seva pell, o incorporant-les a ensalades, en batuts o postres. També podem preparar una mescla de varius fruits secs, a la que se li pot agregar major quantitat d’ametlles.

CARRELLA-GARRAPINYADES
12 Articles