

Aptes per tothom
Ports gratuïts a partir de 59€
Més sovint i més barates
Targeta, PayPal i transferència
Vi negre elaborat 100% amb BROCADA, una varietat de raïm negre que prové de dues parcel·les de vinyes 35 anys situades al voltant dels 700 metres d'altitud.
Raïm seleccionat a la vinya i collit a mà. Fermentació controlada en dipòsit d'acer inoxidable a 22-23ºC amb el propi llevat procedent del raïm (fermentació espontània), i maceració amb les pells fins gairebé el final de la fermentació per extreure al màxim les aromes. L'estabilització ha estat molt suau i no ha estat filtrat.
NOTA DE TAST
Vi negre elaborat 100% amb BROCADA, una varietat de raïm negre que prové de dues parcel·les de vinyes de trenta cinc anys situades al voltant dels 700 metres d'altitud. El raïm ha estat seleccionat a la vinya i s’ha collit a mà. La fermentació s’ha fet de forma controlada en dipòsits d'acer inoxidable a 22-23ºC amb el propi llevat procedent del raïm (fermentació espontània), i la maceració amb les pells s’ha fet fins gairebé el final de la fermentació per extreure al màxim les aromes i el color. L'estabilització ha estat molt suau i no ha estat filtrat.
És un vi molt versàtil a l’hora de combinar-lo amb els diferents menjars.
Aptes per tothom
Ports gratuïts a partir de 59€
Més sovint i més barates
Targeta, PayPal i transferència
Vi negre elaborat 100% amb BROCADA, una varietat de raïm negre que prové de dues parcel·les de vinyes 35 anys situades al voltant dels 700 metres d'altitud.
Raïm seleccionat a la vinya i collit a mà. Fermentació controlada en dipòsit d'acer inoxidable a 22-23ºC amb el propi llevat procedent del raïm (fermentació espontània), i maceració amb les pells fins gairebé el final de la fermentació per extreure al màxim les aromes. L'estabilització ha estat molt suau i no ha estat filtrat.
NOTA DE TAST
Vi negre elaborat 100% amb BROCADA, una varietat de raïm negre que prové de dues parcel·les de vinyes de trenta cinc anys situades al voltant dels 700 metres d'altitud. El raïm ha estat seleccionat a la vinya i s’ha collit a mà. La fermentació s’ha fet de forma controlada en dipòsits d'acer inoxidable a 22-23ºC amb el propi llevat procedent del raïm (fermentació espontània), i la maceració amb les pells s’ha fet fins gairebé el final de la fermentació per extreure al màxim les aromes i el color. L'estabilització ha estat molt suau i no ha estat filtrat.
És un vi molt versàtil a l’hora de combinar-lo amb els diferents menjars.