Celler Mas Garcia Muret Els Masos de Llimiana vins del Pallars

Llista de productes per marca Celler Garcia Muret

El celler MAS GARCIA MURET, està situat en la finca familiar del Dr. José Luis García Ubis, el seu creador, en el terme de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, en ple cor del Pallars Jussà, un entorn únic en el nostre país.

Com gran Riojà que és i coneixedor dels excel·lents raïms propis que produeixen les seves 30 ha de vinya de l'entorn del celler, dirigeix la elaboració i comercialització de grans vins de qualitat.

El raïm, en el seu punt òptim de maduració, és recollit en petites caixes arribant íntegra i ràpidament al celler per a ser processat amb la millor tecnologia. Perfecta unió entre modernitat i tradició, ja que la finca data els seus orígens en 1756.

Què ens fa diferents?

Qualitat: Garantitzem un producte d'alta qualitat. Treballant el raïm i el vi amb la màxima cura i delicadesa. Des de la elecció de la varietat del cep del raïm fins a la entrega del vi al consumidor final.

Sostenibilitat: La nostra matèria prima ve de la terra i per aquest motiu el cuidem i tractem amb el respecte que es mereix. Totes les nostres instal·lacions i maquinària són completament sostenibles e integrades a l'entorn.

 

Les nostres varietats són:

Negres: Ull de llebre (Tempranillo), Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot Noir.

Blanques: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moscatell, Garnatxa Blanca, Albarinyo.

Filtres actius