

Vi negre elaborat 100% amb BROCADA, una varietat de raïm negre autòctona del Pallars Jussà, que provéde dues parcel·les de vinyes 30 anys situades al voltant dels 700 metres d’altitud. Raïm seleccionat a la vinya i collit a mà. Fermentació controlada en dipòsit d’acer inoxidable a 22-23ºC amb elpropi llevat procedent del raïm (fermentació espontània), i maceració amb les pells fins gairebé el final de lafermentació. L’estabilització ha estat molt suau i no ha estat filtrat.
Anyada: 2021.Graduació: 12,5º vol.
Vi negre elaborat 100% amb BROCADA, una varietat de raïm negre autòctona del Pallars Jussà, que provéde dues parcel·les de vinyes 30 anys situades al voltant dels 700 metres d’altitud. Raïm seleccionat a la vinya i collit a mà. Fermentació controlada en dipòsit d’acer inoxidable a 22-23ºC amb elpropi llevat procedent del raïm (fermentació espontània), i maceració amb les pells fins gairebé el final de lafermentació. L’estabilització ha estat molt suau i no ha estat filtrat.
Anyada: 2021.Graduació: 12,5º vol.